Wie zijn wij?

Hoi,

Wij zijn Petra Busschers en Henk Bos. We hebben al jaren met veel plezier Golden Retrievers. Het is na al die tijd nu een wens om zelf een keer een nestje te gaan fokken. En nu gaat het eindelijk gebeuren. Ik vertel je graag het verhaal over waar mijn passie voor Golden Retrievers is begonnen, laten we beginnen bij het begin. 

In 1989 was er nog geen internet, dus op zoek via de krant naar een pup. Toen in de auto gestapt, en een pup opgehaald. Die pup werd gelijk meegenomen, dit is voor mij nu niet meer denkbaar.. Die pup werd een reu die Belker werd genoemd.

Wat heb ik samen met hem veel geleerd. En vooral wat heeft hij mij veel geleerd. Belker heeft meerdere cursussen gedaan.

In1990 kwam er een teefje bij. Deze pup werd Britt genoemd. Bij deze pup kon ik iedere week kijken bij het nest. Ook Britt heeft meerdere cursussen gedaan. Allen met veel plezier, er is niks leuker dan werken met je hond. Of je nu een jachttraining doet, of G&G, of wat anders, als beide er maar plezier aan beleven.

Na deze toppers, die een hoge leeftijd hebben bereikt, kregen we Remke. Ook een geweldige hond. Hier mochten we ook meerdere keren bij het nest kijken. We waren bij de fokker altijd welkom. We hebben met deze fokker en hun pupje nog een puppy jacht cursus gedaan. Wat een feest!

Na een aantal jaren komt Haylee, waarmee we destijds samen de puppyjacht training hebben gedaan, bij ons wonen. Wat waren die twee honden gek met elkaar. We hebben ze samen moeten laten inslapen. Voor ons gevoel leek het net of ze dit samen hadden afgesproken. Ze zijn dan ook samen in 1 graf gelegd, zodat ze voor altijd samen zijn.

Na deze twee toppers komt Jack. We hebben met veel plezier met hem jachttrainingen gedaan. Zowel hij als wij vonden dit erg leuk. Van hem hebben we niet lang kunnen genieten, maar de tijd die we met hem hadden was geweldig. 

Na Jack komt onze huidige Golden Retriever, Niva. Ook bij deze fokker waren we welkom en zijn we meerdere keren gaan kijken. Ook met haar doen we vele cursussen. Allemaal jachtcursussen. En wat hebben we een plezier.

Nu wordt het tijd om mijn laatste droom in vervulling te laten gaan: een nestje. Wij kijken heel erg uit naar dit nieuwe avontuur. Ben jij nou net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!