Reactie plaatsen

Reacties

Jesse & Mélanie
3 maanden geleden

Onze ervaring met het verkrijgen van een pup uit het nest van Niva is ronduit fantastisch geweest. Gedurende de periode van de dekking tot de eerste 8 weken na de bevalling werden we voortdurend op de hoogte gehouden met foto's en berichten. Petra en Henk tonen een ongekende passie en toewijding voor hun honden, wat zich vertaalt in de uitstekende zorg die onze pup heeft ontvangen. Nogmaals bedankt voor jullie onvermoeibare inzet en de liefde die jullie aan jullie honden geven. Wij zien deze liefde terug in Sepp, wij hebben nu al een fantastische hond!

Rene
4 maanden geleden

Es ist ja großartig die neun Welpen.
Wie die Züchter und Züchterin es alles schaffen. RESPEKT. EInfach größer klasse. 👍👍👍 .Und ja auch nicht vergessen der MAMA (Niva) Top Dog.🐕👍👍👍👍👍

Annemiek
6 maanden geleden

Wat leuk om jullie zo te volgen.. Hele fijne tijd toegewenst en alvast heel veel succes en plezier met de pups.. Als ze op de ouders lijken komt het zeker goed!!

Erwin
7 maanden geleden

Petra en Henk, veel plezier en geluk met deze stap, jullie kennende komt dit goed. Geniet er van.

Hugo
7 maanden geleden

Petra en Henk wij zijn als fokkers van Niva heel trots op jullie. Maak jullie droom waar. Deze prachtige site is een geweldige stap. Als er mensen zijn die deze droom waar kunnen maken zijn jullie het🍀❤️🦮

Karin speelman
7 maanden geleden

Veel succes ,als er iemand is die altijd alles voor de hondjes heeft overgehad en nog overheeft dan zijn jullie het wel . Alle hondjes gekend en waren allemaal toppertjes.

Maak jouw eigen website met JouwWeb